El Santboià es jugarà l’ascens directe a l’última jornada

L’equip que entrena Pere “Piti” Belmonte s’ha assegurat la promoció després de guanyar al Vilanova i haurà de guanyar al camp de l’Almacelles i esperar una ensopegada del Reus B per pujar de forma directa a Tercera Divisió.

Imatge del partit // FC Santboià

El Futbol Club Santboià ha aconseguit una victòria molt important contra el Vilanova (3-1) al Joan Baptista Milà per seguir aspirant a l’ascens directe. L’equip de Pere Belmonte ha resolt el partit a la segona part després de marxar al descans amb empat a 1 al marcador. Els del Baix Llobregat es jugaran el títol de Lliga a Almacelles amb un ull posat a Reus.

Juanlu Estévez ha avançat el Santboià als 23 minuts però poc després Valldosera ha establert l’empat per als visitants. Amb 1-1 s’ha arribat al descans. A la segona meitat els locals s’han quedat en inferioritat per l’expulsió de Gerard Rovira però han buscat el gol de la victòria i ha arribat quan faltaven quinze minuts per al final del partit. Novament, ha estat Estévez. Doblet del davanter del Santboià. Josele, entrant des de la banqueta, ha marcat el 3-1 definitiu que donava tranquil·litat a l’equip i a l’afició.

La pròxima jornada, l’última del Grup 2 de Primera Catalana, el Santboià (64 punts) visitarà el camp de l’Almacelles. El Reus B (65 punts) jugarà a casa contra el Balaguer. L’equip de Sant Boi està obligat a guanyar i ha d’esperar una ensopegada per assolir el retorn a Tercera Divisió.

Recomanacions personalitzades