Sant Boi tindrà dos grups més de P3

S’obren dues línies noves a les escoles Marianao i Amat Verdú per l’alta de demanda. 

L'Escola Ciutat Cooperativa tindrà una classe conjunta de P3 i P4 // Escola Ciutat Cooperativa

Imatge d’arxiu d’una escola // Cedida

Sant Boi de Llobregat tindrà dos grups més de P3 el curs vinent. La Generalitat de Catalunya ha comunicat que s’obriran dues noves línies als barris de Marianao i Centre-Vinyets amb l’objectiu de «donar resposta a les famílies», segons assegura l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Les escoles que gestionaran un grup més són la Marianao i l’Amat Verdú. «L’alta demanda de places a l’escola pública durant el procés de preinscripció ha fet que sigui necessari ampliar l’oferta», assegura el consistori.

Segons el govern municipal, l’Ajuntament ha «recollit» la demanda ciutadana i ha reclamant a la Generalitat l’augment de l’oferta pública. La notícia arriba després de la retallada d’una línia a l’escola Barrufet de fa uns mesos. Llavors també es va forçar a l’escola Ciutat Cooperativa a ajuntar dos cursos de segon cicle de preescolar.

Recomanacions personalitzades