L’Ajuntament destina 100.000 euros a ajuts pel pagament de l’IBI

El govern municipal espera ajudar a les famílies més vulnerables. El termini per sol·licitar la bonificació es tanca el pròxim 31 de març. 

Oficina Municipal d’Atenció al Públic // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi invertirà un total de 100.000 euros a repartir ajuts pel pagament de l’IBI entre les famílies en risc d’exclusió social per problemes econòmic.

Les bonificacions del rebut poden ser per valor «del 50% o el 75%» del total de l’IBI, segons informa el govern municipal format per PSC i Iniciativa a través d’un comunicat. L’ajut es donarà en funció «dels ingressos de la unitat familiar».

Les families beneficiàries d’aquests ajuts per pagar l’IBI hauran de tenir un valor cadastral del seu habitatge inferior a 125.000 euros, que cap membre de la família sigui titular d’un altre habitatge, estar al corrent de les obligacions tributàries i que siguin residents a Sant Boi, com a mínim, des de l’1 de gener de 2016. Si es compleixen aquests requisits, el consistori avaluarà la seva situació.

El termini per sol·licitar els ajuts es tancarà el pròxim 31 de març.

 

Recomanacions personalitzades