La Santboiana i l’Ajuntament es mostren molestos amb l’elecció de la seu de la final de la Copa del Rei de rugbi

El president del degà i l’alcaldessa fan una crida als ciutadans Sant Boi per acompanyar l’equip a Valladolid a la final de Copa contra el SilverStorm El Salvador.

Roda de premsa de l’Ajuntament i la UE Santboiana // Ajuntament de Sant Boi

El president de la Unió Esportiva Santboiana, Miquel Martínez, i l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, van oferir una roda de premsa conjunta a la Sala de Plens de l’Ajuntament per valorar l’elecció de la seu de la final de la Copa del Rei de rugbi que enfrontarà el degà amb el SilverStorm El Salvador a l’estadi José Zorrilla de Valladolid el pròxim 30 d’abril.

La Santboiana, amb el suport de l’Ajuntament, va reivindicar en el seu moment que la final es jugués en igualtat de condicions per als dos equips. La primera opció era l’estadi Las Gaunas de Logronyo. L’altra alternativa era El Malecón de Torrelavega.

Miquel Martínez va donar les gràcies a Logronyo i a Torrelavega per oferir-se com a alternatives. Va lamentar que la final no es disputi en un camp neutral ja que “hagués fet créixer el rugbi a nivell estatal i hauria tingut un impacte més alt”. “Els criteris esportius i de neutralitat que hem defensat no s’han imposat”, va dir. Va fer una crida a l’afició de Sant Boi per “donar suport a l’equip” i va explicar que el club i l’Ajuntament faran tot el possible per facilitar el desplaçament a la ciutat castellana per veure el partit.

Lluïsa Moret va afirmar que “l’Ajuntament ha estat, està i estarà sempre amb la Unió Esportiva Santboiana”. Va agraïr a les altres alternatives l’aposta per voler acollir la final i, tot i “no estar satisfets amb la decisió final”, va animar als santboians a anar a Valladolid a donar suport a l’equip.

Recomanacions personalitzades