Pere Bonet és el nou president del Clúster de Salut Mental de Catalunya

Substitueix Joan Orrit al capdavant de l’entitat situada a Sant Boi de Llobregat.

Pere Bonet // Clúster de Salut Mental de Catalunya

El Clúster de Salut Mental de Catalunya, amb seu a Sant Boi de Llobregat, té nou president. És el doctor Pere Bonet, especialista en Psiquiatria i Director de Salut Mental de la Fundació Althaia.

Després de rebre les claus del Palau de Marianao, gest simbòlic que l’acredita com a president, Bonet ha lloat «la feina feta per l’actual Junta Directiva». Tanmateix, s’ha compromés a treballar «per seguir millorant» l’associació que actualment ja compta amb 50 membres i situa Sant Boi de Llobregat com a capital catalana en el sector de la salut mental.

Bonet ha substituït Joan Orrit, qui ha agraït la «col·laboració i l’esforç» de totes les persones que fan possible el Clúster de Salut Mental de Catalunya i ha animat els agents implicats a «bastir complicitats i generar nous projectes» com han fet fins al moment.

El nou president disposa d’un extens currículum. Entre altres coses ha estat el president de la delegació Bagues del Col·legi de Metges de Catalunya, professor de la UIC, president del consell assessor del Pla Director de Salut Mental, membre fundador del projecte Mosaic i coordinador d’una pla de treball del programa de Salut Mental de l’ONU.

Recomanacions personalitzades