Catalunya Sub-16 i Sub-18 es classifiquen per a la fase final del Campionat d’Espanya

Els dos combinats van superar a la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia en la segona fase de la competició que es va disputar a l’estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. 

Imatge del partit // Cedida

Les seleccions catalanes Sub-16 i Sub-18 masculines es van classificar per a la fase final del Campionat d’Espanya de futbol després de superar els combinats de la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana en la segona ronda que es va disputar el cap de setmana passat a l’estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

A la jornada disputada el divendres Catalunya Sub-16 dirigida per Jaume Joan Rius va derrotar València per 0-2 amb gols del jugador del Cornellà, Marc Tenas, i Josep Jaume, del FC Barcelona. La selecció Sub-18 entrenada per Miguel Ángel Samprón va guanyar el seu partit davant dels valencians per 1-3 amb dianes dels barcelonistes Juan Miranda i Abel Ruiz i del futbolista de l’Espanyol Izan Checa. El dissabte valencians i murcians van jugar entre ells amb victòria pels primers en la categoria Sub-16 per 0-2 i pels segons en la Sub-18 per 3-2 després d’una remuntada.

El diumenge la selecció Sub-16 va derrotar Múrcia per 3-1 amb un hat-trick de Marc Tenas i la Sub-18 en va tenir prou amb un empat contra els murcians per aconseguir la classificació per a la fase final. El gol català el va marcar Iván Gil, jugador de l’Espanyol.

Recomanacions personalitzades