Cap de setmana dedicat als refugiats i a Andalusia

Aquest cap de setmana del 4 al 5 de març el pianista del camp de refugiats de Yarmouk actua a l’Escola de Música i s’organitza el Día de Andalucía.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem cinc plans per fer sense moure-us de Sant Boi de Llobregat.

1. Solidaritzar-se amb els refugiats

El pianista Aeham Ahmad tocarà diumenge a l’Escola de Música // Nassauischer Kunstverein Wiesbaden

El pianista siriano-palestí Aeham Ahmad, conegut per tocar entre edificis en runes del camp de refugiats de Yarmouk actua aquest diumenge a Sant Boi. L’entrada és una aportació voluntària en benefici de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. El dissabte, es presenta la campanya ‘Jo acullo’ dins l’acte ‘Porteu ja les 17.000’.

Concert: diumenge 5 de març a les 12 a l’Escola de Música Blai Net.

Acte ‘Porteu ja les 17.000’: dissabte 4 de març a les 17 hores a la plaça de l’Ajuntament.

2. Sentir-se com a Andalusia

La Casa de Sevilla organitza la celebració del Día de Andalucía a Sant Boi. Hi haurà l’actuació del Coro Rociero Raíces cantant la Misa Rociera, els quadres de dansa de l’entitat ballaran flamenc i balls tradicionals andalusos. Per acabar, hi haurà degustació de migas.

La jornada serà diumenge 5 de març a partir de les 11:30 hores a la plaça Teresa Valls i Diví. Preu tiquets migas: 3€

3. Veure titelles per la diversitat

La biblioteca acull un espectacle de titelles de la Fundació Ecom per sensibilitzar per la diversitat, per a nens de 4 a 6 anys: En Marc, l’Adama i la Bea són diferents, però alhora són iguals davant la por i altres sentiments. Això fa que es puguin ajudar els uns als altres per superar totes les dificultats i superar les barreres.

L’espectacle serà dissabte 4 de març a les 12 del matí a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

4. Portar els nens a fer un viatge sensorial

L’espectacle Pintamúsica és una obra de teatre pensada per a nadons que proposa fer un viatge sensorial perquè els més menuts escoltin, mirin i creïn. S’emmarca en els espectacles familiars de la Temporada d’Arts Escèniques i Música.

L’espectacle serà diumenge 5 de març a les 11 i les 12 del matí al Casal de Marianao

Recomanacions personalitzades