Cinc persones resulten ferides per la mala combustió d’una caldera

Cinc persones han resultat intoxicades lleus per la mala combustió de la caldera d’un pis situat al camí Vell de la Colònia de Sant Boi, segons han informat els Bombers de la Generalitat. 

Els ferits van ser traslladats a l'Hospital Moisès Broggi // CATSalut

Els ferits van ser traslladats a l’Hospital Moisès Broggi // CATSalut

La mala combustió d’una caldera ha provocat que cinc persones s’intoxiquéssin i hagin acabat a l’hospital. Així ho han informat els Bombers de la Generalitat, que van rebre un avís d’un immoble del camí Vell de la Colònia, i els serveis d’emergències hi van desplaçar tres vehicles dels Bombers. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, només ha calgut evacuar a un centre hospitalari dos dels cinc afectats. Es tracta d’un home de 38 anys i d’una nena de dos anys que han resultat ferits de poca gravetat i que han estat traslladats en dues ambulàncies a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Protecció civil alerta que a l’hivern, o coincidint amb una baixada de les temperatures, augmenta el perill que es produeixin accidents a la llar com a conseqüència d’un funcionament deficient dels sistemes de calefacció o de poca ventilació. Segons el cos de seguretat, A Catalunya es produeixen cada any intoxicacions i morts per inhalació de monòxid de carboni, a causa d’un mal ús, un mal funcionament o una instal·lació incorrecta d’aparells de calefacció.

Recomanacions personalitzades