L’Ajuntament dóna feina i formació a 70 persones amb risc d’exclusió social

Gràcies al programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya, el consistori ha pogut contractar a 70 persones amb dificultats d’inserció laboral. Faran feines de peonatge, administratives i consergeria, i rebran formació per millorar la seva qualificació professional.

Els plans d'ocupació permeten la contractació de 70 persones // Ajuntament de Sant Boi

Els plans d’ocupació permeten la contractació de 70 persones // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha anunciat la contractació temporal de 70 persones que es troben en risc d’exclusió social, dins del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquests programa ofereix un lloc de feina i formació professionalitzadora a persones amb dificultats d’inserció laboral, no perceptores de prestacions ni subsidi d’atur (preferentment majors de 45 anys) i persones en atur beneficiàries de de la Renda Mínima d’Inserció.

Les persones que s’han incorporat aquest nou pla d’ocupació desenvoluparan diferents tasques: peonatge, oficials, administratives i consergeria, i durant el temps que duri el contracte rebran formació per tal de millorar la seva qualificació professional. També s’ha contractat a una persona per coordinar i donar suport tècnic al programa.

Recomanacions personalitzades