Detinguts dos lladres quan assaltaven un pis de Sant Boi

Els lladres es van despenjar pel terrat amb una corda i van accedir a l’immoble trencant una finestra. Els Mossos els van detenir just quan es trobaven en plena acció.

Comissaria dels Mossos de Sant Boi // Mossos d'Esquadra

Comissaria dels Mossos de Sant Boi // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Boi van detenir a dues persones de 31 i 37 anys, i veïns de Sant Boi, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili del municipi en grau de temptativa.

Els fets es van produir el passat dissabte 28 de gener, cap a les 19 hores, quan els agents van rebre l’avís d’una alarma de seguretat en un domicili. Des de l’empresa d’alarmes van informar a la policia que una persona encaputxada havia entrat al pis trencant una finestra, segons estaven visionant a través de càmeres de seguretat.

Tan els Mossos com la Policia Local es van traslladar al lloc dels fets, i van assegurar tot el perímetre de l’edifici per impedir la fugida del lladre. Els agens van accedir al terrat de l’edifici i hi van trobar amagat un home, i també van veure una corda que penjava des de el terrat fins a una finestra trencada del domicili. Quan els agents van fer comprovacions a l’interior del pis violentat van localitzar al segon lladre, i van trobar un arnés, uns guants i una palanqueta.

Finalment, davant les evidències els dos homes van quedar detinguts i traslladats a comissaria, on després de declarar van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Recomanacions personalitzades