Sant Boi compta amb 651 persones que realitzen tasques de voluntariat

Can Massallera ha acollit la Jornada de Voluntariat, on Ajuntament i entitats posen en valor cada any la tasca de centenars de persones que dediquen el seu temps a millorar la comunitat de manera altruista.

Foto de família de la jornada de voluntariat // Ajuntament de Sant Boi

Foto de família de la jornada de voluntariat // Ajuntament de Sant Boi

La tercera Jornada de Voluntariat de Sant Boi es va celebrar a Can Massallera i va voler reivindicar el paper dels centenars de persones que col·laboren en projectes socials. Es calcula que el nombre de persones voluntàries que participen en els diferents projectes de les entitats de Sant Boi ha augmentat respecte al 2015 i s’ha passat de 596 a 651 persones. En total, l’Ajuntament ha comptabilitzat més de 42.900 hores dedicades al voluntariat.

Els objectius de la Xarxa de Voluntariat són informar la ciutadania sobre les entitats i organismes membres, canalitzar l’oferta i la demanda, crear un espai de relació entre les entitats i valorar la figura del voluntari i de la voluntària. L’Ajuntament ha explicat que la majoria de persones col·laboren en els àmbits sanitari/assistencial i el de l’educació/formació.

Els membres de la xarxa són: Cultura Viva, Plataforma Educativa Salesiana, Desos Opció Solidària, Germanes Hospitalàries Sagrat Cor de Jesús-Complex Assistencial Benito Menni, Fundació Cassià Just, Fundació Marianao, Iniciatives Solidàries, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Servei Local de Català-CNL Eramprunyà i el Punt Municipal de Voluntariat (Ajuntament).

 

Recomanacions personalitzades