La UE Santboiana estrena l’any amb una derrota

L’equip de Lewis Williams va caure en l’últim sospir contra el Quesos Entrepinares després de realitzar una gran segona meitat, on va tenir un avantatge d’onze punts i va plantar cara al rival.

La Santboiana no va poder tancar el partit i va acabar caient a casa // UE Santboiana

La Santboiana no va poder tancar el partit i va acabar caient a casa // UE Santboiana

La UE Santboiana no va poder estrenar l’any amb una victòria davant de la seva afició al Baldiri Aleu després de caure contra el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, amb un assaig en l’últim sospir seguit de la transformació (28-31). L’equip de Lewis Williams va desaprofitar un 28 a 17 favorable en el tram final del partit i va perdre la seva imbatibilitat a casa en aquest curs.

El partit va començar amb molta igualtat i en els primers deu minuts no es va moure el marcador. Poc temps després es va avançar el conjunt castellà però l’equip santboià va respondre ràpidament amb una transformació de càstig d’Albert Millán (3-5). Els visitants van intentar escapar-se en el marcador mitjançant un assaig però els locals van tornar a reaccionar gràcies a una marca d’Afa Taulí i la posterior transformació. Al descans es va arribar amb un ajustat 10-12.

La segona part va començar amb una transformació de càstig d’Albert Millán que col·locava a la Santboiana amb avantatge per primera vegada 13-12. L’equip de Williams va augmentar la diferència fins als vuit punts per mitjà d’un assaig d’Hugo Pichot i la transformació posterior 20-12. Els castellans es van apropar en el marcador però els catalans no van baixar el ritme i van aconseguir un màxim avantatge gràcies a una nova transformació de càstig i un altre assaig (28-17). Quan semblava que la victòria es quedaria a Sant Boi l’equip de Valladolid va fer dues marques consecutives i li va donar la volta al marcador per situar el 28 a 31 definitiu.

La Santboiana va encaixar la primera derrota a casa de la temporada després d’haver guanyat equips com l’Alcobendas o El Salvador a la primera volta. Els de Williams perden la quarta posició de la classificació i baixen a la cinquena després de la victòria del Complutense Cisneros contra l’Hernani en aquesta jornada. El pròxim partit de lliga del degà serà al camp del Ciencias Fundación Cajasol de Sevilla el 21 o el 22 de gener. El cap de setmana vinent jugarà els quarts de final de la Copa del Rey contra el Cisneros.

Recomanacions personalitzades