Reforç definitiu a les línies de bus de Sant Boi

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha decidit invertir en les línies L70, L72, L74 i L75 atès l’increment de passatgers. S’han incorporat nous vehicles i es reduirà la freqüencia de pas en caps de setmana i festius.

L'AMB reforça les línies d'autobús de Sant Boi // Baixbus

L’AMB reforça les línies d’autobús de Sant Boi // Baixbus

Les línies d’autobús que uneixen Sant Boi amb Cornellà, L’Hospitalet i Barcelona milloraran el servei a partir d’aquest 2017. L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha pres la decisió de reforçar amb caràcter definitu les línies L70. L72, L74 i L75, amb la voluntat d’absorbir més passatgers al transport públic, donar resposta a la creixent demanda i seguir reduint l’ús del vehicle privat, segons ha informat l’ens.

L’AMB explica que s’han incorporat més vehicles al servei i s’ha millorat la regularitat en la freqüència de pas dels autobusos taronges en dissabtes, dies festius i feiners d’agost. Això permetrà reduir l’ocupació de cada un d’aquests al llarg del dia i millorar la qualitat del servei. A les línies L74 i L75, per exemple, es reduirà l’interval de pas en 10 minuts els dissabtes durant tot l’any.

Aquesta millora se suma a les inversions fetes al servei d’autobusos nocturns, i a la millora de les línies L79 i L85 també per l’increment d’usuaris.

En paral·lel, l’AMB també ha fet públic que manté les tarifes de transport integrat al mateix preu que l’any passat, i també algunes novetats. Per exemple, els menors de 16 anys podran viatjar amb la T-16, una nova targeta que té les mateixes característiques que la desapareguda T-14. També s’implanta una targeta per als dies de més contaminació, la T-Episodi Ambiental, amb un viatge d’anada i tornada per 1,80 euros a la zona 1.

Recomanacions personalitzades