Reforç dels autobusos interurbans per l’augment de demanda

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha anunciat que aquest setembre reforça de manera definitiva el servei de deu línies d’autobús, entre les quals es troben les línies L79 i L85, perquè preveu que hi haurà un augment important de passatgers.

Els autobusos de la L79 reforcen el servei en les hores punta // Ajuntament de Sant Boi

Els autobusos de la L79 reforcen el servei en les hores punta // Ajuntament de Sant Boi

Davant de l’augment previst de passatgers, l’Àrea Metropilitana de Barcelona (AMB) ha ampliat i reforçat, de manera definitiva, el servei de deu línies de bus metropolità de la zona del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord.

De les línies que es reforçaran, n’hi ha dues que afecten directament als ciutadans de Sant Boi. Per una banda, la línia L79, que uneix el Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’avinguda Diagonal de Barcelona, passant per Sant Joan Despí. El reforç consistirà en reduir la freqüència de pas en les hores punta de matí i tarda, passant dels 15 als 10 minuts.

D’altra banda, l’AMB també reforçarà en hora punta la línia L85, que circula entre L‘Hospitalet de Llobregat i Gavà (passant per Cornellà, Sant Boi i Viladecans). Concretament, el reforç serà entre Gavà i l’intercanviador de Cornellà, de dilluns a divendres feiners.

L’AMB assegura en un comunicat que ha pres la decisió «amb la voluntat que el transport públic absorbeixi més passatgers, doni resposta a la demanda creixent i es continuï reduint l’ús del vehicle privat».

Recomanacions personalitzades