Quatre persones ferides per una explosió en un pis de Camps Blancs

Quatre persones han resultat ferides lleus en una explosió al 1r 1a del número 34 del carrer Mare de Déu de Montserrat, que tot seguit s’ha incendiat. Els veïns han estat evacuats i la policia està investigant les causes.

Imatge de l'edifici afectat un cop extingit l'incendi // Bombers de la Generalitat

Imatge de l’edifici afectat un cop extingit l’incendi // Bombers de la Generalitat

Eren les 7.30 del matí quan s’ha produït una explosió i un incendi al número 34 del carrer Mare de Déu de Montserrat, a Camps Blancs, concretament al pis 1r 1a. Quatre persones han resultat ferides, totes de consideració lleu: dues per inhalació de fum, una altra per ferides a causa d’una caiguda, i la darrera per un atac d’ansietat.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis vehicles dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies del SEM i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Boi.

Tot i que el foc només ha afectat al pis en el que s’ha produït la deflagració, els veïns dels quatre habitatges de l’edifici han hagut de ser evacuats. L’explosió podria haver estat molt pitjor ja que el foc ha cremat la galeria del pis, on hi havia varies bombones de butà. Un cop extingit l’incendi, i comprovat que l’estructura de l’edifici no havia patit danys, els vuit veïns han pogut tornar a les seves llars.

De moment no ha trascendit cap possible causa de l’explosió i el posterior incendi, i la policia continua investigant els fets.

Recomanacions personalitzades