El Santboià s’estrena a la lliga amb victòria

El FC Santboià ha començat la temporada oficial de lliga de la millor manera possible: amb una victòria convincent a domicili contra el Lleida B. Els homes entrenats per Camilo van imposar la seva experìència i veterania davant del combatiu filial lleidatà.

Imatge d'un moment del partit // FC Santboià

Imatge d’un moment del partit // FC Santboià

Camilo va plantejar el partit amb dues puntes, Josele i Juanlu, i amb Pedro i Buba pel darrere abastint de pilotes als davanters vermells. Al darrera, amb el capità Rafa Leva a la porteria, la lesió d’Edgar en el darrer entrenament va donar entrada a Romano a la banda, fent costat als habituals Omar, Kilian i Àlex Ruiz.

El partit va ser molt dur, ja que es va jugar sota un sol asfixiant que va obligar a l’àrbitre a aturar el partit en dues ocasions per permetre que els jugadors es poguessin refrescar.

Les primeres ocasions clares van ser a càrrec dels santboians amb jugades de Juanlu i Josele, destacant un xut d’aquest últim que s’ha estavellat al cos d’Albert (m.8). El premi va arribar al m. 14 quan Buba va recollir una pilota refusada pel porter a xut de Kevin i va fer el primer gol del partit (0-1). Aquest gol va esperonar als locals, els quals van buscar amb decisió la porteria vermella. Un xut al pal de Viñas (m.18) i la bona actuació de Rafa Leva, van impedir que els lleidatans assolissin l’empat.

La segona meitat va començar força bé pels interessos del Santboià quan Romano, pràcticament en la primera jugada de la represa, va culminar una jugada per la banda fent el segon gol (m. 46  0-2). Aquest gol va donar tranquil·litat als santboians, els quals van millorar molt en el treball defensiu aportant la contundència i seguretat que havia faltat en la primera meitat.

Al final victòria del Santboià que el permet afrontar amb tranquil·litat aquest inici de lliga i preparar la visita del Reus “B”, el proper diumenge 11 de setembre a les set de la tarda al Joan Baptista Milà de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades