Artur Mas reivindica la labor de l’antiga Convergència en «la transformació del Baix Llobregat»

L’expresident de la Generalitat demana «ajuda i complicitat per ampliar la base sobiranista i fer créixer el partit», en un acte amb 300 militants i simpatitzants del PDECat de Sant Boi i rodalies a Can Massallera. 

Artur Mas amb membres del PDECat de la ciutat, durant l'acte // PDECat Sant Boi

Artur Mas amb membres del PDECat de la ciutat, durant l’acte // PDECat Sant Boi

Artur Mas ha estat el convidat estrella de l’acte organitzat pel nou Partit Demòcrata Europeu Català de Sant Boi, que ha aplegat unes 300 persones a Can Massallera, entre simpatitzants i militants del partit de la ciutat i de les rodalies. L’expresident de la Generalitat ha desitjat bones festes als assistents i ha pronunciat un discurs on ha demanat cohesió al nou partit i un posicionament clar per l’Estat propi.

Mas ha volgut deixar clar que tot i que el PDECat és un partit nou, «no parteix de zero. Convergència ha fet moltes coses bones». En aquest sentit, ha explicat que des del 1980 «hem guanyat totes les eleccions al Parlament de Catalunya, tot i que a Sant Boi no», i que 2.500 persones que abans no militaven ni simpatitzaven a cap partit s’han associat al PDECat des de la seva fundació.

L’expresident ha volgut remarcar que «al Baix Llobregat sou testimonis directes de la transformació que hem fet en aquest país», tot i que ha assegurat que «parlar de la sobirania de Catalunya a Sant Boi i altres municipis de la comarca encara és molt difícil», i per aquest motiu ha demant «ajuda i complicitat» als assitents «per ampliar la base sobiranista i fer créixer el partit».

En aquest mateix sentit s’ha expressat el recentment escollir president del PDECat a Sant Boi, Miquel Amargós, que en una intervenció prèvia ha explicat que el seu objectiu és «ser molts més per arribar a ser decisius a Sant Boi».

Mas ha volgut cloure la seva intervenció lamentant que se li vulgui «tallar el coll», i ha recordat que l’any vinent «a mi em veureu assegut al banc dels acusats com si fos un deliqüent». Finalment ha ironitzat sobre el pica-pica que s’havia organitzat, demanant si «Hi ha alguna cosa de beure o ens tindreu a pa i aigua? Bé, jo ja hem vaig preparant per segons on em posin».

Recomanacions personalitzades