Carme Forcadell compara la Puríssima amb la capacitat de Catalunya de «mirar al futur sense perdre les arrels»

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha participat a l’Esmorzar de Pagès que inicia la 70a Fira de la Puríssima acompanyada de l’alcaldessa, Lluïsa Moret.

Lluïsa Moret i Carme Forcadell han participat a l'Esmorzar de Pagès que inicia la Fira de la Puríssima // Jordi Julià

Lluïsa Moret i Carme Forcadell han participat a l’Esmorzar de Pagès que inicia la Fira de la Puríssima // Jordi Julià

La 70a Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat ja ha començat. El tret d’inici ha estat l’Esmorzar de Pagès, on aquest 2016 ha assistit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. La membre de Junts pel Sí ha destacat de la Puríssima que és «una fira consolidada i molt important per Sant Boi» que al llarg dels seus 70 anys «ha sabut mantenir les arrels, però adaptar-se als temps i innovar», cosa que ha comparat amb Catalunya, «un país que mira cap al futur sense perdre les arrels».

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret (PSC), ha exemplificat que «s’ha mantingut la tradició, associada al Parc Agrari», adaptant-se a «sectors importants a Sant Boi com l’industrial i el comercial». L’alcaldessa ha recordat que aquest any també hi ha novetats: la nova zona Made in Sant Boi on «s’han col·locat contenidors on es convida a la creació a artistes locals». També ha destacat la consolidació del Mercadal Gastronòmic o la «vinculació de productes del parc agrari amb un espai cultural» que es fa a Can Barraquer.

Forcadell i Moret han participat a l’Esmorzar de Pagès juntament amb els alcaldes de Sant Joan Despí i Viladecans, a més dels regidors de l’Ajuntament de Sant Boi i de nombrosos santboians i visitants que han anat fins a la masia de Can Julià per participar en aquest esmorzar popular.

Després, ja sense la presidenta del Parlament, han fet una visita al recinte firal que ha donat l’inici a tres dies de Fira de la Puríssima.

Recomanacions personalitzades