Conrad Roset realitza el cartell de la 70a Fira de la Puríssima

La gran fira de Sant Boi, que enguany tindrà un espai propi pels artistes locals, es vol convertir en un eix fonamental de la marca Sant Boi. 

Conrad Roset presentant el cartell // Jose Polo

Conrad Roset presentant el cartell // Jose Polo

El suggerent rostre d’una dona amb l’ocell autòcton de Sant Boi, el Martí Pescador, i flors representant les carxofes de la ciutat al cap. Aquesta és la imatge del cartell de la 70a edició de la Fira de la Puríssima, presentada aquest dilluns, obra de Conrad Roset. «He treballat amb la dona perquè és un element clau de la meva obra», ha assegurat l’autor. «L’Ajuntament m’ha deixat treballar amb total llibertat», ha afegit l’il·lustrador.

El consistori ha presentat el cartell durant la celebració del Fira Fòrum, on s’ha reflexionat sobre la capacitat d’atracció de la Fira de la Puríssima. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha considerat l’esdeveniment com «un element fonamental del pla de Turisme» que estan el·laborant. «La Puríssima es una marca de la ciutat», ha sentenciat.

La trobada ha tingut la participació de José Antonio Donaire, expert en turisme que està col·laborant amb l’Ajuntament en la confecció del pla. Segons ell, totes les ciutats han de tenir la seva marca relacionada amb un tret característic. Ha posat com a exemple la torre de Pisa o la celebració del San Fermín a Pamplona. Gràcies a la seva combinació de «tradició i autenticitat», Donaire opina que La Puríssima pot jugar aquest paper a Sant Boi.

Més promoció dels artistes locals

Per la seva banda, la regidora de Fires, Elena Amat, ha assegurat que enguany la Puríssima tindrà un espai de promoció dels artistes locals. «Volem explicar al món que a Sant Boi hi ha cultura i artistes», ha manifestat Amat. «Hem volgut tenir molt present l’oferta cultural i els artistes i la producció artística locals, que formen part també de la nostra vida social i econòmica», ha resolt Amat, que continua amb la línia començada amb la iniciativa ViCult, que de moment està donant bons resultats.

cartell-fira-purissima-jpg

 

 

 

 

Recomanacions personalitzades