El Vicult es consolida com l’espai cultural de referència durant la Puríssima

La combinació de vins, cerveses i bona música es donen cita per tercer any consecutiu al Vicult, l’espai cultural de la Fira de la Puríssima. A l’escenari de la terraseta del Museu de Sant Boi hi han actuat grups com ExtremBand, Traper Trio o una classe magistral de percussió amb Aleix Tobias.

Públic de totes les edats s'ha apropat al ViCult // Maria Roda

Públic de totes les edats s’ha apropat al ViCult // Maria Roda

La Terrassa del Museu de Sant Boi ha acollit durant la Fira de la Puríssima una barreja de vins, cerveses artesanes i bona música. És el tercer any que s’organitza aquest espai cultural dins de la Fira i el Vicult s’ha convertit ja en un espai de referència per on passen cada any milers de visitants.

Les sessions han estat programades a l’hora del vermut per escoltar música amb una cervesa artesana de la mà de Tot Begut Tot per Beure i per la tarda amb un tast de vins i gins a càrrec del Celler santboià ‘La Vinya’.

L’afluència de públic ha estat constant, especialment als migdies. En algun moments no hi havia un espai lliure a la terrassa, amb un càlid sol de desembre convidant a gaudir dels concerts. Els concerts del torn de tarda, ja sense sol, han anat acompanyats de fred i baixes temperatures.

Aquest any s’han pujat a l’escenari grups santboians com Traper Trio, el grup femení Fancy Swing, DJ Xavi Trau i fins i tot s’ha realitzat una classe magistral de percussió amb Aleix Tobias.

 

Recomanacions personalitzades