Ràdio Sant Boi presenta el seu nou local amb una exposició que recorda el passat

La ràdio municipal de Sant Boi es trasllada al carrer Jaume I. Les noves instal·lacions s’han obert parcialment durant la Fira de la Puríssima per fer una mirada enrere a la història de Ràdio Sant Boi.

Una cronologia molt visual recorre la història de Ràdio Sant Boi al llarg dels anys // David Guerrero

Una cronologia molt visual recorre la història de Ràdio Sant Boi al llarg dels anys // David Guerrero

Aprofitant l’aparador que representa la Fira de la Puríssima, Ràdio Sant Boi ha obert les portes del que serà ben aviat el seu nou local, al carrer Jaume I, davant els cinemes. L’antic local de Cal Quirzet acollirà la ràdio municipal però abans de que es faci efectiu el trasllat a les noves instal·lacions s’ha organitzat una modesta exposició que ret homenatge a la història del mitjà de comunicació local més veterà.

Diversos plafons informatius expliquen la història de Ràdio Sant Boi, amb especial èmfasi en els agitats anys inicials, quan Ràdio Sant Boi va ser pionera en el món de les ràdios locals fa 34 anys. Un seguit de fotografies, objectes de la ràdio tradicional i vinils de quan la ràdio funcionava sense ordinadors recreen la història del mitjà. Les cares de tots els treballadors i col·laboradors que fan possible a dia d’avui la ràdio també queden recollides a la mostra.

L’exposició, feta en col·laboració amb l’empresa sorgida del CoBoi Mazeroom, també parla d’una nova etapa i dedica un espai al nou projecte de ràdio, que suposarà una renovació tant a nivell d’instal·lacions com de continguts.

Recomanacions personalitzades