La Peixeteria Sala de Creació guanya el premi d’arts visuals de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat

La singular peixateria de Ciutat Cooperativa ha guanyat el premi Antoni Serra i Fiter d’arts visuals, que otorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, en el marc dels IX Premis al Reconeixement Cultural.

A la Peixateria Sala de Creació s'hi combina el negoci tradicional amb l'art contemporani // Peixateria Sala de Creació

A la Peixateria Sala de Creació s’hi combina el negoci tradicional amb l’art contemporani // Peixateria Sala de Creació

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha reconegut el projecte cultural de la Peixateria Sala de Creació, el singular espai de Ciutat Cooperativa que és molt més que un negoci local. En la novena edició dels premis de Reconeixement Cultural, la Peixateria ha guanyat el premi Antoni Serra i Fiter d’arts visuals.

El projecte, directament relacionat amb el Centre d’Art Can Castells, pretén apropar la creació artística al públic en general a través d’exposicions i performances a la peixateria Rubio, situada al carrer Ramon Llull. Allí, el negoci tradicional de productes del mar es compatibilitza amb la mostra d’arts visuals, i permetent a creadors locals poder exposar les seves obres.

Els responsables de La Peixateria s’han mostrat molt satisfets pel premi, i han publicat un post a Facebook on agraeixen al Centre d’Estudis Comarcals «la seva aposta per la cultura com a motor del futur».

 

Recomanacions personalitzades