27 joves inicien pràctiques remunerades a l’Ajuntament

Dins del programa de la Garantia Juvenil, impulsat pel Ministeri d’Ocupació, 27 joves santboians han iniciat un contracte de pràctiques remunerades durant 6 mesos a jornada completa a l’Ajuntament.

Els joves que inicaran les pràctiques durant 6 mesos // Ajuntament de Sant Boi

Els joves que inicaran les pràctiques durant 6 mesos // Ajuntament de Sant Boi

27 joves menors de 30 anys s’han incorporat a l’Ajuntament per realitzar pràctiques remunerades durant 6 mesos, gràcies al programa de Garantia Juvenil. El cost dels projecte és de 312.000 euros cofinançats pel Fons Social Europeu, la Generalitat, el Ministeri d’Ocupació i l’Ajuntament de Sant Boi.

Les persones contractades s’han incorporat a diferents àmbits de treball de l’Ajuntament en funció del seu perfil professional (comunicació, educació, comptabilitat, activitats esportives, informàtica, turisme, gestió empresarial, recursos humans, prevenció de riscos laborals, gestió documental i dinamització cultural). Aquests joves treballaran a jornada completa i rebran un salari en funció de la seva titulació acadèmica.

Per a participar al procés de selecció, les persones contractades devien estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO), ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i acreditar la possessió d’un títol universitari, grau mig o superior.

 

Recomanacions personalitzades