L’Ajuntament demana que Aigües de Barcelona obri una oficina d’atenció a Sant Boi

El ple municipal ha aprovat una moció presentada pel Partit Popular que exigeix a l’empresa Aigües de Barcelona que obri a la ciutat una oficina d’atenció presencial al ciutadà. L’empresa afirma que encara no ha rebut cap comunicació per part del consistori.

L'Oficina d'Atenció d'Agbar a l'Hospitalet, on hi van molts ciutadans de Sant Boi // Aigües de Barcelona

L’Oficina d’Atenció d’Agbar a l’Hospitalet, on hi van molts ciutadans de Sant Boi // Aigües de Barcelona

L’Ajuntament de Sant Boi ha demanat a Aigües de Barcelona que obri una oficina d’atenció ciutadana a Sant Boi, després d’aprovar una moció presentada pel Partit Popular. El text demana que l’empresa millori el servei d’atenció als usuaris de Sant Boi a través de l’obertura d’una oficina presencial, tal i com havia tingut en el passat al carrer Jacint Verdaguer.

La moció va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte el de Gent de Sant Boi, que es va abstenir perquè advoquen per la municipalització de l’aigua. Tot i l’àmplia acceptació de la proposta, Aigües de Barcelona encara no ha rebut cap tipus de comunicació per part del consistori, segons ha pogut saber Sant Boi Diari. La companyia ha confirmat que quan rebin la proposta «estudiaran la viabilitat d’obrir una oficina».

En el debat de la moció, la portaveu del PP, Marina Lozano, va considerar «inadmissible» que una ciutat com Sant Boi no tingui cap oficina d’atenció al ciutadà de la companyia i s’obligui als ciutadans a haver de desplaçar-se a les oficines més properes que estan situades en els municipis de L’Hospitalet de Llobregat o Gavà. Per a la portaveu popular, els santboians «paguem de mitjana una aigua caríssima que se situa al voltant de 2,75 euros/m³, molt superior al que es paga a Madrid», fet que hauria de comportar «rebre un millor servei».

 

Recomanacions personalitzades