Enxampen un conductor begut i circulant a 137 km/h per la B-20

Els Mossos d’Esquadra aturen un conductor que duplicava la taxa d’alcoholèmia permesa i que circulava a 137 km/h per la B-20, una via que està limitada a 80 km/h i que es troba en obres. Dos conductors més també van ser denunciats pels mateixos motius en el mateix control.

El conductor circulava a 137 km/h i duplicava la taxa d'alcoholèmia // Mossos d'Esquadra

El conductor circulava a 137 km/h i duplicava la taxa d’alcoholèmia // Mossos d’Esquadra

El tram santboià de la B-20, que uneix l’autopista C-32 amb el nus viari del Llobregat, ha tornat a ser objecte d’infraccions de trànsit que accentuen la perillositat de la via. A més de la pobra il·luminació i les entrades provisionals a la via per les obres de la connexió amb l’A-2, s’hi suma l’incivisme d’alguns conductors.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el passat 1 de novembre un home de 36 anys i veí de Viladecans com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. El fet va passar poc abans de les 8 del matí, quan els agents van detectar en un control de velocitat al punt quilomètric 0,5 un conductor que circulava a 137 km/h en un tram limitat a 80 km/h.

Els mossos de trànsit van aturar el conductor per l’excés de velocitat al punt quilomètric 54 de la C-32, i en sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia, l’home va donar positiu amb una taxa de 0’61 mg/l, més del doble de la taxa permesa que és de 0’25 mg/l en aire expirat.

Es dóna la circumstància que en el mateix control de velocitat dos conductors més van ser detectats amb excés de velocitat i amb taxes d’alcoholèmia positives inferiors a 0’60 mg/l.

Recomanacions personalitzades