Nous aparells per realitzar tràmits municipals al moment

L’Ajuntament està renovant les eines per apropar l’administració electrònica a la ciutadania i ha instal·lat tres nous aparells Administratel que disposen d’un accés directe per obtenir els volants individuals d’empadronament.

El nou Administratel instal·lat a l'OMAC // Ajuntament de Sant Boi

El nou Administratel instal·lat a l’OMAC // Ajuntament de Sant Boi

Per tal d’estalviar cues i desplaçaments innecessaris a les persones usuàries, l’Ajuntament ha renovat els cinc aparells del servei Administratel instal·lats a tres dependències municipals: Casa de la Vila, Torrefigueres i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La principal novetat dels nous aparells és la possibilitat d’obtenir al moment el volant d’empadronament d’una forma ràpida i senzilla.

Les persones que volen obtenir aquest justificant només han d’inserir el seu DNI electrònic a la ranura de l’aparell per aconseguir imprimir el document. Els usuaris i usuàries que no portin el DNI o no disposin de DNI electrònic poden obtenir el volant d’empadronament introduint les seves dades personals. El personal de l’Ajuntament presta assessorament a aquelles persones que vulguin fer servir aquestes eines d’administració electrònica. Val a dir que cada any es demanen 22.000 volants d’empadronament a Sant Boi.

Els Administratel desplegats per l’Ajuntament disposen d’altres funcionalitats com la possibilitat d’obtenir la cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP) i consultar els tràmits administratius que també estan disponibles al web municipal. El propòsit d’aquestes eines és apropar l’administració electrònica a l’abast de tothom. La instal·lació dels nous aparells ha estat possible gràcies a una subvenció de fons europeus (Fundació Europea per la Societat de la Informació).

Recomanacions personalitzades