L’Ajuntament destina 150.000 euros a reasfaltar vuit carrers de la ciutat

Els carrers de les Eres, Lluís Castells i Sant Pere (Centre), Tres d’Abril (Vinyets), Ramon Llull (Ciutat Cooperativa), Ginesta, Freixes i Girona (Marianao), estrenaran paviment nou aquesta setmana. Es produiran talls de trànsit els dies que durin els treballs.

Repavimentació del carrer de les Eres // Ajuntament de Sant Boi

Repavimentació del carrer de les Eres // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament ha començat les tasques de repavimentació de vuit carrers de diferents barris de la ciutat. Els treballs finalitzaran el 28 d’octubre amb el resultat de 9.746 metres quadrats asfaltats. Els carrers que seran repavimentats són Eres, Freixes, Ginesta, Girona, Lluís Castells, Ramon Llull, Sant Pere i Tres d’abril, que suposen una inversió de 151.720 euros.

Les tasques d’asfaltat van començar divendres passat als carrers Lluís Castells (des del carrer Eres a Vidal i Barraquer) i Eres (tot el carrer). El calendari d’actuacions continua ara al carrer Girona (entre ronda de Sant Ramon i Antonio Machado), i els dies 24 a 26, als carrers Ginesta (entre Acàcies i el número 25) i Freixes (tot). A partir del dia 26 començarà l’asfaltat dels carrers Sant Pere i Tres d’abril. Els darrers treballs es faran, el dies 27 i 28 d’octubre, al carrer Ramon Llull (números 1-65 i 2-28).

Recomanacions personalitzades