40.000 euros en beques per a joves

La línia d’ajuts de l’Ajuntament va adreçada a projectes en àmbits de formació, mobilitat, conciliació i activitats per a persones joves amb discapacitat. 

L’Ajuntament ha obert el període d’inscripció de noves beques per a joves. La convocatòria, que té 40.000 euros de dotació pressupostària, serviran per finançar projectes de joves santboians en «àmbits de formació, mobilitat, la conciliació de la vida familiar i laboral i/o formativa per a mares joves i activitats per a persones joves amb discapacitat», segons informa l’Ajuntament de Sant Boi a través d’un comunicat.

Les sol·licituds es poden entregar entre el 12 de setembre i el 14 d’octubre i s’ha de tenir entre 16 i 35 anys i estar empadronat a Sant Boi per poder participar. L’objectiu és «facilitar el procés d’emancipació juvenil i garantir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social entre la població juvenil de la ciutat», indiquen des del consistori.

Recomanacions personalitzades