L’Ajuntament inverteix 1,2 milions d’euros en la millora dels polígons Salines i Fonollar

El projecte de millora integral dels dos polígons santboians comença amb l’arranjament de les voreres i la creació de nous guals. També es perllongarà el carril bici del carrer Alacant i s’instal·larà un nou semàfor a la carretera de Santa Creu de Calafell.

Cartell que senyalitza les obres en un polígon // Ajuntament de Sant Boi

Cartell que senyalitza les obres en un polígon // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi aprofita l’estiu per començar a reformar els polígons industrials. Amb un pressupost global d’1.248.000 euros, s’espera fer realitzar una «millora integral» dels polígons Salines i Fonollar, segons ha explicat el consistori a través d’un comunicat. Es tracta d’una de les inversions de major import previstes aquest any per l’Ajuntament.

Durant la primera fase del projecte s’arranjaran les voreres i es crearan nous guals de vianants. També es millorarà la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, es faran treballs de manteniment a la xarxa de clavegueram i es perllongarà el carril bici del carrer Alacant per facilitar l’accés amb bicicleta a la zona.

La resta del projecte s’executarà durant l’any i servirà per reasfaltar diversos carrers, incloure millores en l’eficiència energètica i instal·lar un nou semàfor a l’encreuament de la carretera de la Sant Creu de Calafell amb el carrer d’Alacant.

Recomanacions personalitzades