Les noves subvencions del programa Millora prioritzaran l’accessibilitat dels comerços

L’Ajuntament inverteix 20.000 euros, 8.000 més que l’any passat, en els ajuts per la millora de la imatge dels establiments comercials de Sant Boi. Es valora especialment la modernització dels locals i la millora de l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

La botiga Kechak, que va millorar la il·luminació interior i va canviar el terra i el vidre de l'aparador // Ajuntament de Sant Boi

La botiga Kechak, que va millorar la il·luminació interior i va canviar el terra i el vidre de l’aparador // Ajuntament de Sant Boi

Oberta una nova convocatòria del programa Millora de subvencions al comerç local, que té com a objectiu «incentivar la posada al dia de la imatge externa dels establiments, la modernització interior dels locals i la millora de l’accessibilitat i de la gestió del negoci per adequar-la a les noves necessitats del mercat», segons explica l’Ajuntament de Sant Boi.

La nova convocatòria valorarà l’esforç dels dels establiments per revisar els elements que «garanteixin l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda» com, per exemple, millora de l’entrada o l’interior del local, els passadissos, l’adaptació del mobiliari, els emprovadors o els lavabos, entre altres.

Després de l’edició anterior, on es van millorar sis comerços santboians, el consistori ha decidit augmentar la inversió del Programa Millora en 8.000 euros, fins arribar a la xifra total de 20.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre.

Recomanacions personalitzades