Apareix a Sant Boi un gos robat fa un any i mig a Marsella

Thomas Rouzlani va denunciar el robatori del seu pastor alemany fa un any i mig. Fa pocs dies l’animal va arribar al Refugi Municipal d’Animals de Companyia de Sant Boi. En Thomas ha recorregut més de 600 km per retrobar-se amb el seu animal.

Elodie Rouzlani, Thomas Rouzlani, Binex i Ció Lerma, Regidora de Tinença Responsable i Benestar dels Animals // RMAC de Sant Boi

Elodie Rouzlani, Thomas Rouzlani, Binex i Ció Lerma, Regidora de Tinença Responsable i Benestar dels Animals // RMAC de Sant Boi

El Refugi Municipal d’Animals de Companyia (RMAC) ha viscut una història inèdita i amb final feliç. Fa uns dies va aparèixer a Sant Cugat del Vallès un pastor alemany. La protectora Olescan després de fer-li la revisió i escanejar el xip que duia implantat va poder contactar amb el seu amo. La sorpresa: que era un ciutadà francès que fa un any i mig que havia denunciat el robatori del gos.

Thomas Rouzlani viu a una localitat propera a Marsella i fa 18 mesos el seu gos Binex va desaparèixer del jardí de casa seva. Després de buscar-lo durant moltes setmanes al final es va donar per vençut. Segons expliquen els responsables del RMAC, quan li van comunicar que tenien en Binex no va dubtar ni un moment en recórrer els més de 600 km de distància per venir a retrobar-se amb el seu animal.

Finalment, el passat 15 de juliol en Thomas i en Binex es van retrobar al RMAC, en un moment que els responsables del centre asseguren que va ser molt emotiu. La regidora de Tinença d’Animals, Ció Lerma, va presenciar el moment i ha volgut aprofitar aquesta història per recordar la importància de posar el xip als animals de companyia.

Recomanacions personalitzades