Juan Camilo Vázquez segueix com a entrenador del FC Santboià

La directiva ha arribat a un acord en sessió extraordinària per a la continuïtat de l’entrenador a la banqueta de l’equip vermell.

Juan Camilo Vázquez durant un partit // FC Santboià

Juan Camilo Vázquez durant un partit // FC Santboià

Juan Camilo Vázquez seguirà sent l’entrenador del Santboià la temporada 2016/2017 al Grup 2 de Primera Catalana després de l’acord al qual ha arribat la directiva. El tècnic afrontarà el tercer curs a la banqueta de l’equip de Sant Boi amb l’objectiu clar de l’ascens a Tercera Divisió, que s’ha escapat en les dues promocions que ha disputat les últimes campanyes.

El Santboià confia en el tècnic de L’Hospitalet de Llobregat per tornar a la categoria perduda fa dos anys. En el comunicat també s’anuncia que en el cas de no aconseguir-se l’ascens a Tercera la Junta posarà el càrrec dels directius a disposició dels socis del club.

En l’apartat d’altes i baixes el club ha informat sobre els futbolistes que seguiran la pròxima temporada i els que marxen:

Renovacions: Kilian, Carlos Martínez, Àlex Ruiz, Rafa Leva, Carlos González, Kevin, Libo, Pedro, Omar, Josele i Buba.

Altes: Iván Romano (lateral esquerre procedent del C.F Montañesa), Albert Moreno (nou Secretari Tècnic), Edgar Domingo (lateral dret procedent del Viladecans) i Juanlu (davanter centre ex-jugador de la Montañesa).

Baixes: Xavi León, Àlex Espinet, Dani Acosta, Roberto Camacho, David Cárdenas i Sergio López.

Recomanacions personalitzades