Noves ajudes per a la millora i rehabilitació dels habitatges

L’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis i habitatges per a l’exercici 2016, que estarà oberta fins el 22 de juliol. La convocatòria municipal, dotada amb 152.500 euros, pretén millorar les condicions d’habitabilitat dels edificis de la ciutat.

Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa - Sant Boi Diari

Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa // Sant Boi Diari

Fins el 22 de juliol es poden demanar ajuts per a la rehabilitació d’edificis i habitatges, que inclouen rehabilitar les zones comunes dels edificis (façana, instal·lacions, coberta, col·locació d’ascensor…) així com actuacions de millora a l’interior dels habitatges. El pressupost per aquest projecte és de 152.500 euros.

Les bases es poden consultar a l’apartat de Tràmits del web municipal.Pel que fa als edificis, la convocatòria preveu dos programes: un adreçat a la millora de l’accessibilitat en edificis plurifamiliars i un altre destinat a la conservació.

En el cas dels habitatges, les actuacions subvencionables són les destinades a millorar l’habitabilitat, l’adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda, l’eficiència energètica i l’arranjament d’habitatges ocupats i aquells desocupats que es vinculin a la borsa municipal de mediació entre propietaris i llogaters o masoveria urbana.

Recomanacions personalitzades