Les associacions comercials s’uneixen per enfortir el comerç local

Les dues associacions de comerciants de la ciutat, Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer, han decidit sumar esforços i han constituït una única associació: Sant Boi Comerç. Claudi Beltran ha estat escollit com a president.

La nova imatge de l'associació Sant Boi Comerç // Ajuntament de Sant Boi

La nova imatge de l’associació Sant Boi Comerç // Ajuntament de Sant Boi

La nova associació Sant Boi Comerç neix després que les dues grans associacions de comerciants (Sant Boi una Gran Botiga i El Carrer) hagin decidit convergir. Es proposa augmentar la representativitat de tot el comerç de Sant Boi, informar sobre novetats en productes o serveis del sector, facilitar la relació dels comerciants amb les administracions públiques, dissenyar campanyes globals i específiques que posicionin el comerç com a referent al municipi i donar atenció als comerciants.

La junta directiva de la nova associació de comerciants està formada per onze persones i està presidida per Claudi Beltran. La unió de les dues associacions existents fins ara respon també a la redefinició del model comercial de Sant Boi que Ajuntament i comerciants estan definint a través del Pla de Comerç 2020 amb l’objectiu de gestionar la dinamització del comerç a la ciutat tot mantenint la singularitat i identitat de les diferents zones del municipi.
Entrades al cinema a canvi de comprar al comerç local

L’associació ja ha començat a desenvolupar les primeres accions de dinamització. El passat 19 de juny una trentena de comerços de Sant Boi van ser a la Rambla de Rafael Casanova per oferir un gran ventall de productes a mot bon preu. També es va celebrar la 3a mostra de la cervesa artesana.

Sant Boi Comerç comença també ha iniciat una campanya de promoció anomenada «Shopping & cinema» que ofereix entrades gratuïtes als Cinemes Can Castellet amb les compres a les botigues afiliades a l’associació. Per cada compra regalaran una entrada de cinema.

Recomanacions personalitzades