El Santboià es queda a les portes de l’ascens per segon any consecutiu

L’equip de Juan Camilo Vázquez va empatar 1-1 contra la UE Jonquera en el partit de tornada de la promoció a casa després del 0-0 de l’anada i no pujarà a Tercera Divisió.

Jugadors del Santboià lamentant-se del resultat // FC Santboià

Jugadors del Santboià lamentant-se del resultat // FC Santboià

El Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat presentava un ambient de gala per al partit de tornada de la promoció d’ascens a Tercera Divisió entre el Santboià i La Jonquera. Un final cruel va tornar a condemnar els llobregatins i ho hauran de tornar a provar l’any vinent per recuperar la categoria perduda fa dos anys al camp del Gavà.

El partit va començar amb domini dels santboians que van tenir ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador però el travesser i la falta d’encert dels futbolistes locals ho van impedir. Els visitants esperaven un error dels vermells per sortir a la contra.

El Santboià va merèixer molt més però l’electrònic no es va moure durant la primera part. Buba va ser el jugador més incisiu i desequilibrant de l’equip de Juan Camilo Vázquez. La UE La Jonquera no va tenir cap oportunitat clara de marcar i la primera meitat va finalitzar 0-0.

El segon temps va començar de la mateixa manera que el primer, amb el Santboià intentant obrir el marcador. Els locals van aconseguit el gol que els hi donava l’ascens momentani quan Aarón Bueno va transformar un penal al minut 60. Però cinc minuts després va arribar un gerro d’aigua freda per a l’afició santboiana amb l’empat visitant en una rematada a boca de canó de Massó després d’una errada defensiva local. Amb el temps complert, el Santboià va poder marcar el gol de l’ascens però l’esfèric es va estavellar al pal. Final cruel per als jugadors locals que van veure com s’escapava l’ascens per segon any consecutiu en la promoció.

La UE Jonquera va assolir una fita històrica ja que la pròxima temporada l’equip entrenat per Àxel Vizuete jugarà a Tercera Divisió per primera vegada des de la fundació del club. El Santboià haurà de jugar una altra temporada a Primera Catalana i esperar, com a mínim, un any més per tornar a Tercera.

Recomanacions personalitzades