Desmantellat un centre de distribució de marihuana a l’engròs a Sant Boi

Comissats 272 kg de cabdells de marihuana a Sant Boi. Distribuïen la droga envasant-la al buit i la transportaven amagada en palets de parquet. Els Mossos han detingut tres homes, dos d’ells han entrat a presó. 

Imatge de la marihuana comissada // Mossos

Imatge de la marihuana comissada // Mossos d’Esquadra

Desmantellat un sofisticat centre de distribució de marihuana en grans quantitats a Sant Boi de Llobregat. Una operació iniciada al mes de febrer va culminar el passat 13 de maig amb la detenció de tres homes de nacionalitat italiana d’entre 34 i 54 anys i la intercepció de 272 kg de cabdells d’aquesta droga ja preparats per a la seva distribució.

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra van interceptar un camió que sortia d’una casa que ja havia estat estudiada anteriorment per delictes contra la salut pública. Analitzant l’interior del vehicle, van adonar-se que hi havien dos palets de fusta amb làmines de parquet. A l’interior dels palets portaven la marihuana emmagatzemada al buit, com si es tractés d’embotit, per evitar d’aquesta manera la seva olor. Amb aquest mètode amagaven 72 paquets d’1 kg cadascun d’ells preparats per la seva distribució. A més, també van localitzar 6.000 euros en bitllets de 50 euros i tres telèfons mòbils. El conductor va ser detingut per delictes contra la salut pública.

Els palets on amagaven la marihuana // Mossos

Els palets on amagaven la marihuana // Mossos d’Esquadra

Imatge del camió amb els palets // Mossos

Imatge del camió amb els palets // Mossos d’Esquadra

Hores més tard, els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes més, també de nacionalitat italiana, en intentar fugir de l’interior de la casa. Posteriorment, es va fer l’escorcoll de l’immoble. A l’interior hi havia 200 kg de marihuana i 800 grams d’haixix dividits en paquets de 10 grams ja preparats per la seva venda.

També van trobar estris i material propis d’un centre de distribució de drogues a l’engròs: 158 bosses similars a les trobades en el camió, dues màquines per a envasar al buit, balances de precisió, així com tres palets ja buidats i preparats per transportar de forma dissimulada la droga.

Es calcula que la marihuana comissada té un valor de 300.000 euros en el mercat il·legal. Pel que fa a l’haixix, tindria un valor de 1.500 euros.

Els tres arrestats ja tenien antecedents per delictes similars a Itàlia. Dos d’ells han ingressat a presó i l’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Recomanacions personalitzades