Detingut un home per intentar robar en una botiga de Sant Boi

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que havia intentat robar en una botiga de la ciutat. Els agents se’l van trobar de matinada pel carrer equipat amb eines per cometre les seves accions.

La policia ha detingut a un home que s’allotjava en un hostal de la ciutat com a presumpte autor d’un robatori en una botiga de Sant Boi en grau de temptativa. Tot va passar de matinada, quan el presumpte lladre acabava d’intentar entrar en una botiga de la ciutat. Una patrulla dels Mossos va veure pel carrer a una persona que anava plenament equipada per a cometre robatoris, amb tapaboques inclòs.

Moments desprès, a escassos metros del lloc de la identificació, els agents van localitzar un establiment amb la persiana forçada, tot i que no havia aconseguit entrar a l’interior. Davant d’aquests fets, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa. El detingut té 16 antecedents per delictes contra el patrimoni.

Recomanacions personalitzades