Angelica Samuelsson i Juan Manuel Álvarez guanyen la 31a Cursa Popular

Més de 1.100 persones han participat a la 31a Cursa Popular Vila de Sant Boi. Juan Manuel Álvarez Ramos, en categoria masculina, i Angelica Samuelsson, en categoria femenina, han guanyat la prova de 10 km.

La sortida de la 31a Cursa Popular // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La sortida de la 31a Cursa Popular // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La participació global en aquesta edició de la 31a Cursa Popular ha estat de 1.173 atletes (695 als 10 km, 265 als 5 km i 213 a la cursa Kids per a infants).

Juan Manuel Álvarez Ramos (32’04») i Angelica Samuelsson (40’44») s’han imposat en les categories masculina i femenina, respectivament, en la prova de 10 Km disputada amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda.

A la tradicional cursa de 10 km se li ha afegit en aquesta ocasió una de més curta, de 5 km de recorregut, amb l’objectiu principal d’esperonar la participació de corredors i corredores que s’inicien en el món del ‘running’. Marc Fernández i Marta Castillejo s’han imposat en aquesta prova, mentre que Hugo Jiménez i Irati Barragán, per un costat, i Nil Torres i Alba Guerrero, per l’altre, han encapçalat la prova Kids de 860 i 460 m.

La Cursa Popular Vila de Sant Boi, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, ha comptat amb la participació de diversos grups d’animació que han acompanyat el pas dels corredors en diferents punts quilomètrics. A més de la finalitat esportiva i festiva, també hi ha hagut la solidària: una part de la recaptació de la cursa (mig euro del cost de cada inscripció) s’ha destinat a l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Recomanacions personalitzades