L’Ajuntament signa convenis de col·laboració amb 150 entitats

L’Ajuntament destina 1,3 milions d’euros a subvencionar projectes anuals de 150 associacions de la ciutat amb les quals s’han formalitzat 183 convenis per a la realització de projectes, activitats i serveis.

Foto de família de consistori i entitats en l'acte de signatura de convenis celebrar a Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi de LlobregatFoto de família de consistori i entitats en l'acte de signatura de convenis celebrar a Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Foto de família de consistori i entitats en l’acte de signatura de convenis celebrat a Can Massallera // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi ha formalitzat el seu suport a l’àmbit associatiu signant 183 convenis de col·laboració amb entitats per valor de 1.349.398,62 euros. Són 83.069,56 euros més que l’any passat. En total són 150 les entitats conveniades per que puguin realitzar els seus projectes, activitats i serveis.

Els àmbits amb més protagonisme tornen a ser l’esport (46 projectes) i la cultura (45 projectes).Ambdós són els que més entitats tenen i també els que major import econòmic reben. Els altres àmbits conveniats han estat, per exemple, projectes educatius, de medi ambient, per persones amb discapacitat, associacionisme veïnal o per la igualtat de gènere.

Recomanacions personalitzades