L’Ajuntament inverteix 1,27 milions d’euros en donar suport a les entitats

L’Ajuntament de Sant Boi ha formalitzat un total de 187 convenis amb les entitats de la ciutat. El total de la inversió puja a 1,27 milions d’euros. Les associacions amb més presència són les esportives i les culturals. 

Imatge de la signatura dels convenis // Ajuntament de Sant Boi

Imatge de la signatura dels convenis // Ajuntament de Sant Boi

Signats els convenis entre l’Ajuntament de Sant Boi i les diferents entitats de la ciutat, que enguany han arribat a la xifra de 187. L’objectiu del consistori és donar suport a «la realització de projectes, activitats i serveis». Projectes, activitats i serveis d’un total de 155 entitats s’han vist beneficiades.

El total de la inversió puja a un total d’1,27 milions d’euros, el que significa 54.959 euros més que l’any passat. Els àmbits que reben més ajuts són l’esport i la cultura, tant en el nombre d’entitats subvencionades com en l’import de les aportacions econòmiques. D’esport s’han signat 48 i de cultura, 46. Les entitats educatives ocupen el tercer lloc amb 19 convenis, per davant de medi ambient (17) i persones amb discapacitat (10). L’acte de signatura dels convenis s’ha realitzat al Casal de Camps Blancs.

Recomanacions personalitzades