Diversitat d’activitats a Sant Boi amb motiu de la Diada de Sant Jordi

La diada dels llibres i les roses arriba a Sant Boi amb multitud d’activitats programades. Els autors locals aprofitaran per presentar les seves novetats. 

Imatge d'una de les passades diades de Sant Jordi // Ajuntament de Sant Boi

Imatge d’una de les passades diades de Sant Jordi // Ajuntament de Sant Boi

Sant Boi es prepara per un Sant Jordi amb multitud d’activitats i amb presència d’autors locals. A la Plaça de l’Ajuntament i a la rambla de Rafael Casanova es centrarà, com és habitual, la majoria d’activitat d’un dels dies més especials de l’any a Catalunya.

A les 10, per començar la jornada, hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Toniton. Durant tot el dia hi haurà manualitats pels més petits i també venda de roses solidàries. A les sis de la tarda les mascotes de les biblioteques santboianes, la Jordina i l’Aurèlius, es trobaran per celebrar una jornada tan especial i mitja hora més tard es ballaran sardanes.

Durant tot el dia diferents autors passaran per la ciutat per signar els seus llibres. Aquest és el cas de Lluís Carbonell, autor de «Damià, el cortoixà», Miquel Martín autor de «Las Marcas de Marc» o Miquel Pajares, que presenta «La Luz del estallido». A més, autors santboians com Raquel Gu també signaran el seu llibre. La llista completa d’escriptors es pot consultar al blog del departament de Cultura de l’Ajuntament.

D’altra banda, la Casa de la Vila celebrarà una jornada de portes obertes d’11 a 14 hores i de 17 a 19. A Can Massallera, de 9 a 14 hores, hi haurà una mostra d’activitats artístiques de secundària i a les 16:30 Cal Ninyo acollirà el lliurament de premis del concurs literari i de cartells de secundària.

Per tancar els actes, el 25 d’abril arriba la XV Trobada de Dracs de Sant Jordi. A partir de les cinc de la tarda ompliran de foc la Plaça Catalunya i el Parc de la Muntanyeta. Els alumnes de l’escola Montbaig faran una representació de la llegenda de Sant Jordi.

Recomanacions personalitzades