Les professionals de la salut mental rebran un homenatge de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Boi prepara un homenatge per a les professionals de la sanitat de la salut mental amb motiu del Dia Internacional de la Dona. 

8 marçEl pròxim 8 de març a Can Massallera l’Ajuntament de Sant Boi retrà homenatge a totes aquelles dones que s’han dedicat professionalment a la sanitat de la salut mental a Sant Boi. La ciutat ha fet de la salut mental una aposta estratègica des de fa anys, el Clúster de Salut Mental de Catalunya ha estrenat recentment seu al Palau de Marianao i aquest homenatge a les dones ve a demostrar la llarga tradició que hi ha a la ciutat i la importància que té actualment.

L’acte, que es farà a les 18.30 hores amb motiu del Dia Internacional de la Dona, servirà per premiar auxiliars clíniques, metgesses, psicòlogues clíniques o infermeres que hagin treballat a Sant Boi en aquest sector.

L’any passat van ser 176 mestres i professores santboianes les que van rebre aquest homenatge. En altres edicions s’ha homenatjat a les educadores socials i treballadores socials i familiars (2014), les dones dedicades a la música (2013), literates (2012) i artistes.

 

 

Recomanacions personalitzades