El FC Santboià empata contra el Vilaseca

FC Santboià 1-1 Vilaseca. Els homes de Juan Camilo Vàzquez no poden passar de l’empat a casa contra el Vilaseca. 

El FC Satntboià amb una samarreta contra la ELA // FC Santboià

El FC Satntboià amb una samarreta contra la ELA // FC Santboià

El Santboià de Juan Camilo Vàzquez porta vuit empats aquesta temporada. L’últim contra el Vilaseca (1-1) al Joan Baptista Milà. Els locals van dominar el partit creant ocasions de gols però no van estar encertats de cara a porteria i això els va penalitzar. Fins i tot, els santboians van estavellar la pilota contra el pal en més d’una ocasió.

Tot i això, es van anar al descans amb el marcador en contra (0-1). Pedro va ser l’autor del gol de l’empat quan faltaven 30 minuts per acabar el matx (1-1). L’última mitja hora de joc va estar protagonitzades per diferents ocasions de gol del Santboià que no van aprofitar.

Recomanacions personalitzades