Un gran FC Santboià tanca la primera volta golejant (6-0) al segon

El FC Santboià aconsegueix una magnífica victòria per 6 a 0 contra el segon de Primera Catalana, el CF Igualada. 

Camilo donant instruccions als seus jugadors // FC Santboià

Camilo donant instruccions als seus jugadors // FC Santboià

Tercera victòria consecutiva del FC Santboià, que es veu immers en una dinàmica positiva. Els homes de Juan Camilo Vàzquez han golejat el segon classificat, el CF Igualada, per un contundent 6 a 0.

Els santboians no han donat cap opció al rival i amb gols de Buba, Josele, Iñaki, Peque, Kevin i Iker han donat un cop sobre la taula. Amb aquesta victòria, el Santboià se situa tercer a la classificació a només tres punts del líder, el Balaguer.

Camilo: «Hem donat amb la tecla»

En declaracions al programa En Joc de La Xarxa, l’entrenador del Santboià s’ha mostrat content amb la situació actual de l’equip assegurant que, per fi, han «donat amb la tecla». Responent les preguntes del periodista Toni Castro, el tècnic ha reconegut que després d’una primera volta «irregular» s’ha aconseguit un bloc «sòlid i compromès». Amb tot, es pot dir que després de la meitat de la competició el Santboià manté les seves opcions d’ascens intactes. Era el que se li demanava.

Recomanacions personalitzades