La Policia Nacional escorcolla el parc de bombers de Sant Boi

Agents de la Policia Nacional han registrat durant més de tres hores les oficines del parc de bombers i s’han endut una persona detinguda. L’escorcoll està relacionat amb un presumpte cas de contractació irregular de mitjans aeris a una empresa aeronàutica.

Agents de la Policia durant l'escorcoll // Marc Pidelaserra

Agents de la Policia durant l’escorcoll // Marc Pidelaserra

Ramon Dinarés, cap de Prevenció de la Regió Metropolitana Sud dels Bombers, ha estat detingut després de més de tres hores d’escorcolls a les oficines del parc de bombers de Sant Boi. Agents de la UDEF, la unitat de delictes econòmics de la Policia Nacional, han buscat documentació relativa a un presumpte cas de contractació irregular i suborns a l’empresa aeronàutica Avialsa. La Policia també ha registrat la seu dels Bombers de la Generalitat a Bellaterra, on s’ha practicat una altra detenció.

Les persones detingudes han estat traslladades a la comissaria de La Verneda de Barcelona. Fonts del parc de bombers de Sant Boi han confirmat que Dinarés serà citat demà a declarar al jutjat de Sagunt (País Valencià), que és qui porta el cas. La investigació es troba sota secret de sumari.

Recomanacions personalitzades