El FC Santboià guanya i convenç al camp del segon

CF Suburense 1-4 FC Santboià. L’equip de Sant Boi aconsegueix una contundent victòria a domicili contra un dels rivals per pujar a Tercera. 

L'equip fa pinya celebrant un dels gols // FC Santboià

L’equip fa pinya celebrant un dels gols // FC Santboià

Victòria que val més de tres punts. El Futbol Club Santboià ha golejat amb rotunditat al camp d’un rival directe en la lluita per l’ascens a Tercera i segon classificat de Primera Catalana, el Club Futbol Suburense, per 1 a 4.

Josele ha fet el 0 a 1 en el minut 37, després d’un inici de partit on el Santboià ha hagut de situar-se en les particulars dimensions del terreny de joc del Municipal d’Aiguadolça.

Ha estat en la segona part on l’equip de Juan Camilo Vàzquez s’ha destapat. Buba ha fet l’1 a 2 en el que era l’inici d’una gran actuació. Marcos García ha retallat distàncies per l’equip local (1-2). Un gol en pròpia porta ha significat l’1 a 3 i, amb aquest marcador, el Suburense ha fallat un penal que ha significat l’expulsió de Juan Andrés.

Amb un home menys ha tornat a aparèixer Buba per fer l’1 a 4 i assegurar els tres punts per un Santboià que aconsegueix una victòria de prestigi en un gran partit de tot l’equip. Ara els santboians només són a tres punts del líder.

Recomanacions personalitzades