L’Ajuntament contracta 25 persones en situació d’atur per fer tasques de jardineria

Vint-i-cinc persones en situació d’atur i beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció treballaran realitzant tasques de jardineria a la ciutat. Tindran un contracte de sis mesos gràcies a un nou programa de treball i formació al qual s’ha acollit el consistori.

Pla ocupació Sant Boi 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Els contractats treballaran com a peons de jardineria i neteja // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi ha contractat a 25 persones per realitzar tasques de manteniment i protecció de zones verdes de la ciutat, durant els següents sis mesos.Treballaran com a peons de jardineria i neteja, el que els servirà per adquirir experiència i pràctica professional en tasques de conservació i manteniment d’espais verds, neteja i manteniment de boscos i zones forestals i periurbanes, recuperació d’espais i zones naturals, i preservació i prevenció d’espais i zones naturals. A més de les tasques que realitzin, rebran una formació complementària d’informàtica.

Les persones que es beneficiaran d’aquest contracte són veïns de Sant Boi que es troben en situació d’atur i que reben la Renda Mínima d’Inserció, fet que suposa que es troben en risc d’exclusió social. Gràcies a aquest contracte, que té una durada de 6 mesos (des de desembre de 2015 a juny de 2016), aquestes persones tindran l’oportunitat d’acumular experiència i formació per intentar reenganxar-se al mercat laboral.

Recomanacions personalitzades