El Santboià tanca el 2015 amb victòria

Victòria balsàmica del FC Santboià contra el Lleida B per 1 a 0. Els de Juan Camilo Vàzquez tanquen el 2015 a només quatre punts del líder de Primera Catalana. 

Onze del Santboià contra el Lleida B // FC Santboià

Onze del Santboià contra el Lleida B // FC Santboià

El Futbol Club Santboià de Juan Camilo Vàzquez tanca l’any amb victòria i escalant posicions a la taula. En el darrer partit del 2015 van superar per 1 a 0 al Lleida B, fet que els va facilitar arribar a col·locar-se cinquens de Primera Catalana, a només quatre punts del líder.

El matx contra el Lleida no va ser gens fàcil. Abans del descans el porter local Àlex Espinet va haver d’intervenir en diverses ocasions. A la segona part el Santboià va disposar d’un penal a favor però Pedro va fallar. El mateix jugador, sobre el minut 84, marcava per donar-li els tres punts al seu equip. La mala notícia va ser la lesió de Roberto Camacho, víctima d’un cop al genoll.

Recomanacions personalitzades