El programa Treball i Formació crea ocupació per 27 persones

Durant sis mesos 27 persones faran tasques de manteniment de la ciutat, dinamització i foment de la convivència a Sant Boi en una mena de plans d’ocupació nous. L’objectiu és «millorar les seves opcions de mantenir-se en el mercat laboral». 

El programa ‘Treball i Formació’ ja s’ha posat en marxa a Sant Boi, aconseguint que 27 persones aturades comencin a treballar. Faran tasques de manteniment de la ciutat, dinamització i foment de la convivència social i comunitària durant sis mesos.

L’objectiu del programa, segons explica l’Ajuntament, és «millorar la qualificació i les habilitats professionals i formatives» de les persones participants i «les seves possibilitats» de continuar en el mercat laboral. A més de les tasques que realitzin, rebran una formació complementària d’informàtica.

Les persones que formen part del programa han estat escollides per l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG), que ha donat preferència als aturats de més de 45 anys amb el subsidi o qualsevol altra prestació exhaurida. L’Ajuntament ha acabat fent la selecció definitiva adequant els perfils de les candidatures als llocs de treball específics.

Recomanacions personalitzades