El FC Santboià guanya el derbi contra la UD Viladecans i ja és líder

Els de Sant Boi aconsegueixen superar al Viladecans per 2 a 3 en un emocionant derbi. Els tres punts porten als de Juan Camilo Vázquez al lideratge de Primera Catalana. 

Buba, autor de dos gols, en moment del partit // FC Santboià

Buba, autor de dos gols, en moment del partit // FC Santboià

El Futbol Club Santboià, que fa només una setmana rebia al llavors líder de Primera Catalana en una situació delicada, ara viu el millor moment de la temporada després guanyar el derbi contra el Viladecans i accedir a la primera plaça de la classificació. Així és el futbol.

En un partit especial, la Unió Esportiva Viladecans colpejava primer amb un gol de Marcos Montoya en el minut cinc de partit (1-0). Els de Juan Camilo Vázquez, una vegada més, es van veure per sota en el marcador. Luis Gaudioso aconseguia l’empat en el minut 26 (1-1) en una primera part on els santboians no van jugar bé. De fet, abans d’arribar al descans Aaron Adams tornava a posar per davant als locals (2-1).

El segon temps va ser diferent, amb un Santboià millorant el seu joc considerablement. Després d’algunes ocasions, Buba tornava a empatar (2-2). Amb aquest resultat, lluny de conformar-se, els visitants van anar a buscar els tres punts i el mateix Buba, a només tres minuts del final, va fer el 2 a 3.

Així va acabar el partit, amb una victòria molt patida en un camp que sempre és complicat. Ara el Santboià haurà de defensar la condició de líder. Tot i que els rivals tindran una motivació extra, els de Sant Boi hauran de superar bé la pressió si volen tornar a Tercera. Una dada per a l’esperança: la temporada passada a aquestes alçades l’equip era onzè. Situació ben diferent de l’actual.

UD Viladecans: Alejandro Sánchez, Edgar Domingo, Borja Esteve, Miguel Ángel Sanvidal ( David Castellanos 75′), Carlos Lerín, Aaron Adams (Ivan 68′), Marcos Montoya (Ahmed Ighane 68′), Gerard Martínez (Aitor Sánchez 79′), Fran Orellana, David Rosa i Ricardo Calamardo (Jordi Vea 72′). No utilitzats: Xavier Carbo i Christian Tomás.

FC Santboià: Jaume Albert, Omar Balde (Juba Abdi 52′), Daniel Acosta, Kilian Garcia, Javier León (Libo 55′), Kevin Sánchez, Buba Jalow, Sergio López, Josele (Pedro Bravo 55′), Luis Gaudioso (José Javier Fernández 55′) i Joel Martínez (Roberto Camacho 79′). No utilitzats: Jordi Duaso i Carlos Martínez.

Gols: 1-0 Marcos Montoya (5′), 1-1 Luis Gaudioso (26′), 2-1 Aaron Adams (36′), 2-2 Buba Jalow (64′), 2-3 Buba Jalow (87′).

Recomanacions personalitzades